Dobrodošli u

Auto školu Ler

Auto škola LER osnovana je 2019. godine i nalazi se u ulici Dušana Vukasovića 52 na Novom Beogradu. Naši instruktori imaju višegodišnjeg iskustva u podučavanju polaznika svih generacija za B kategoriju. Ukupno imaju preko 50 godina rada u ovoj delatnosti. Naš tim instruktora čine: Zoran Cvetković, Dragoljub Drašković i Miroslav Milutinović. Na raspolaganju za obuku vožnje su vozila: Citroen C4, Renault Clio i Fiat Punto. Opremljeni smo savremenim nameštajem i tehnologijama kako bi se na teorijskim časovima i teorijskom ispitu polaznici osećali prijatno i udobno. Takođe, sva stručna literatura za polaganje teorijskog ispita će vam biti dostupna, a naše osoblje spremno da reši i odgovori na sva Vaša pitanja i nedoumice.

MISIJA

Zadovoljan i odlično obučen polaznik je naša najbolja reklama. Uz naše instruktore i njihov pažljiv pristup radu, uspeh u polaganju vožnje je zagarantovan. Auto škola LER ima za cilj da novim i postojećim vozačima pomogne da postanu sigurni vozači na putu.

Bezbednost je ono što je naš fokus, a naši iskusni instruktori i predavači su zaduženi da pospeše bezbednost u saobraćaju edukacijom kvalitatnih vozača.

Želimo da kroz razgovor sa kandidatima povećamo njihovu svest o kulturi u saobraćaju, koju smatramo neophodnom za pravilnu i savesnu vožnju.

Zahvaljujući našoj dostupnosti i spremnosti da Vam izlazimo u susret, verujemo da ćete kroz ovu obuku proći bezbrižno, kao i da će naše osoblje učiniti da Vaše iskustvo bude zabavno i produktivno.

Za sva pitanja možete se obratiti telefonom našim instruktorima, ali i posetiti Auto školu LER od ponedeljka do subote u periodu od 9 do 17 časova.